ELEKTRISKE LEDETRUCKER


ELEKTRISK JEKKETRALLE

EPT 12-EZ


Den unike elektriske jekketrallen


På grunn av sin lave vekt på ca 120 kg, og med kraften av sin 20Ah state of the art, litium ion batteri, kan EPT12-EZ elektriske ledetruck brukes opp til 3 timer på en lading. Et unikt trekk ved denne elektriske ledetrucken er det 3,7 kg lett flyttbare Li-Ion-batteriet. 


ANVENDELSE


Med bare 120 kg egenvekt og en evne til å løfte opp til 1.200 kg så er den nye elektriske jekketrallen EPT12-EZ optimalisert for bruk i et butikkmiljø. De små dimensjonene og den moderne designen gjør den til den perfekte følgesvenn for applikasjonsgulv. Palleløfteren er så liten som en vanlig, manuell jekketralle, men gir deg full fordel av en elektrisk drift. Med sin kraftige Lithiumion strømforsyning er denne palleløfteren enkel å lade og alltid tilgjengelig. På grunn av den attraktive prisen er 12EZ walkie-truck perfekt egnet til å erstatte din manuelle lastebil og øke din sikkerhet og ergonomi i din bedrift.

Med EPT 12-EZ vil du ha en helt ny brukeropplevelse. Med det lille, modulære batterisystemet er EPT12-EZ alltid tilgjengelig, så kan den brukes så enkelt som en elektrisk skrutrekker. Håndtering av paller blir aldri enklere. Bare plug and play - enkel lading og god brukervennlighet. 

EPT 20-15 ET

ANVENDELSE


I et detaljhandelsmiljø må pallelastene være små og enkle å håndtere, for ikke å forstyrre kundestrømmen. EPT20-15ET har meget gode tilbakemeldinger grunnet at den er så kompakt og lett manøvrerbar. Med bare 205 kg totalvekt er trucken optimalisert for bruk på en lastebil.

EPT 20-15 ET


LEDETRUCK

ANVENDELSE


220 kg servicevekt, 2000 kg høy nominell kapasitet, manøvrere gjennom smale korridorer med 1465mm svingradius. Det er ikke begrenset av gulvtype og tøffe miljøer. EPT20-18EA har meget gode tilbakemeldinger grunnet at den er så kompakt og lett manøvrerbar. Med bare 285 kg totalvekt er trucken optimalisert for bruk på større lager og butikker der det er mye transport av varer.

Batterikapasiteten er også større på EPT20-18EA

Er laget for noe mer heavy drift.

EPT 20-18 ET

LEDESTABLER 1.0 / 1.2 tonn kapasitet


ES10-10ES & ES12-12ES ledestabler fra EP Equipment dekker de fleste transportbehov på mindre og mellomstore lager og produksjon. Denne ledestableren er tilgjengelig med en løftehøyde på opptil 4000 mm med 1200KG kapasitet, gelbatteri og en integrert lader, og gir deg den fleksibiliteten du forventer fra din ledestabler.

 

ANVENDELSE


I små lager, produksjons- eller detaljhandelsmiljø er ES10-10ES & ES12-12ES fra EP Equipment det startnivået du trenger for å optimalisere den daglige arbeidsrutinen. .På grunn av den dens kompakte størrelse, spiller denne ledestableren ut styrken på begrensede områder.

EP UNIK

Mange års erfaring og med tusenvis av ledestabler solgt over hele verden, forbedrer vi alltid stabiliteten til masten vår og kan stolt si at du ikke vil få en mer stabil ledestabler i samme prisklasse.


EGENSKAPER


ES10-10ES og ES12-12ES har mange gode funksjoner som hjelper deg med å forbedre den daglige driften.